sábado, 5 de enero de 2008

Gastronomia

Hi ha milions de llocs on comprar menjar a totes hores. Ahir ens vam menjar uns toretes (una barreja entre empanadilla i taco) a les 3 quan vam sortir de la discoteca, vaig dinar sopa azteca(un caldo al que se li tira formatge, tires de nachos, cortezas i chile i aguacate) i arrachera (són els musculs de l'abdomen de la vaca: supertèndre!). La mare de la Cristina em va fer chiles rellemos per dinar fa dos dies i avui provaré la salsa de mole de la seva avia.
Hi ha un munt de llocs ambulants pel carrer on venen sucs de fruita, fruita trossejada amb o sense chile en pols, panoches a la brasa, chucheries, chocolatines, fruits secs, ...
També hi ha establiments, que igual que els kebaps de Barcelona, et preparen tacos, quesadilles i gordites (entrepà amb carn picada) tels serveixen per menjarte'ls de camí a algún lloc.
També dir que aquí cada establiment fa coses diferents de l'establiment del costat, hi ha molta originalitat en general i en la gastronomia també es nota. La Cristina sempre em parla del 'Ingenio Mexicano'!

No hay comentarios: